Dešrelės tešloje ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės tešloje ant kefyro

Dešros tešloje paklausios visame pasaulyje, jas mėgsta suaugusieji ir su malonumu valgo vaikai. Siūlau paruošti labai skanių ir švelnių dešrelių tešloje. Jos jums tikrai patiks.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 1
Puode sumaišykite mieles, cukrų. Supilkite kambario temperatūros kefyrą. Suberkite 120 g miltų. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.

Žingsnis 2

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 2
Po 20 minučių į tešlą įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 3
Supilkite 70 g saulėgrąžų aliejaus. Suberkite miltus.

Žingsnis 4

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 4
Užminkykite tešlą ant stalo. Įdėkite tešlą į gilų indą ir padėkite į šiltą vietą 1-1,5 valandos, lengvai pateptą saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 5

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 5
Tešla paruošta.

Žingsnis 6

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 6
Įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 7

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 7
Tešlą supjaustykite ir iškočiokite juostelėmis.

Žingsnis 8

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 8
Kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlą į ritinėlį.

Žingsnis 9

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 9
Įdėkite į kepimo indą. Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite sėklomis. Kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos