Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės tešloje ant kefyro
Dešros tešloje paklausios visame pasaulyje, jas mėgsta suaugusieji ir su malonumu valgo vaikai. Siūlau paruošti labai skanių ir švelnių dešrelių tešloje. Jos jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Puode sumaišykite mieles, cukrų. Supilkite kambario temperatūros kefyrą. Suberkite 120 g miltų. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.
Žingsnis 2
Po 20 minučių į tešlą įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite 70 g saulėgrąžų aliejaus. Suberkite miltus.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą ant stalo. Įdėkite tešlą į gilų indą ir padėkite į šiltą vietą 1-1,5 valandos, lengvai pateptą saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 5
Tešla paruošta.
Žingsnis 6
Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 7
Tešlą supjaustykite ir iškočiokite juostelėmis.
Žingsnis 8
Kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlą į ritinėlį.
Žingsnis 9
Įdėkite į kepimo indą. Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite sėklomis. Kepkite, kol iškeps.
Kategorijos