Publikavimo data: 2024-06-12
Dešrelės tešloje po sūrio plutele
Siūlau originalų ir gražų visų mėgstamų dešrelių tešloje patiekimo variantą. Šį receptą lengva pagaminti, jį galima paruošti atvykus svečiams arba pusryčiams.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 20 dalių ir iškočiokite.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno iškočiotos tešlos gabalėlio uždėkite po dešrelę ir švelniai sulipdykite kraštus.
Žingsnis 3
Kiekvieną tešloje esančią dešrelę supjaustykite į 10 dalių (neperpjaunant iki galo).
Žingsnis 4
Tada gautus apskritimus pakaitomis nukreipkite į dešinę ir kairę pusę.
Žingsnis 5
Dėkite ruošinius ant kepimo skardos, pateptos trupučiu saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 7
Ant tešloje apvoliotų dešrelių uždėkite sūrio ir majonezo kepurėlę.
Žingsnis 8
Dėkite skardą į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes.
Kategorijos