Dešrelės tešloje po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Dešrelės tešloje po sūrio plutele

Siūlau originalų ir gražų visų mėgstamų dešrelių tešloje patiekimo variantą. Šį receptą lengva pagaminti, jį galima paruošti atvykus svečiams arba pusryčiams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padalykite tešlą į 20 dalių ir iškočiokite.

Žingsnis 2

Ant kiekvieno iškočiotos tešlos gabalėlio uždėkite po dešrelę ir švelniai sulipdykite kraštus.

Žingsnis 3

Kiekvieną tešloje esančią dešrelę supjaustykite į 10 dalių (neperpjaunant iki galo).

Žingsnis 4

Dešrelės tešloje po sūrio plutele Žingsnis 4
Tada gautus apskritimus pakaitomis nukreipkite į dešinę ir kairę pusę.

Žingsnis 5

Dėkite ruošinius ant kepimo skardos, pateptos trupučiu saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 6

Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su majonezu.

Žingsnis 7

Dešrelės tešloje po sūrio plutele Žingsnis 7
Ant tešloje apvoliotų dešrelių uždėkite sūrio ir majonezo kepurėlę.

Žingsnis 8

Dėkite skardą į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos