Dešros baklažanai ant raudonėlio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešros baklažanai ant raudonėlio

Baklažanai su dešrelėmis yra ne tik greitas, lengvas, bet ir maistingas užkandis. Pati daržovė garsėja svarbiausių mineralinių medžiagų rinkiniu, B ir C grupės vitaminais, karotinu, be to, yra labai mažai kaloringa. Ji atsveria dešreles ir suteikia lengvą, bet maistingą patiekalą. Jis puikiai atrodys ant stalo ir džiugins skoniu.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros baklažanai ant raudonėlio Žingsnis 1
Iš baklažanų peiliu arba šaukštu išimkite šerdį. Supjaustykite ją mažais gabalėliais. Valtis patepkite augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite česnaką ir sudėkite jį ant kiekvieno laivelio dugno. Tada į kiekvieną baklažaną įdėkite po dešrelę.

Žingsnis 2

Dešros baklažanai ant raudonėlio Žingsnis 2
Ant dešrelių sudėkite griežinėliais supjaustytą baklažano šerdį. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, pabarstykite pasirinktais prieskoniais. Siųskite į įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 3

Dešros baklažanai ant raudonėlio Žingsnis 3
Išimkite laivelius iš orkaitės, apibarstykite juos tarkuotu sūriu ir dėkite atgal į orkaitę, kol sūris išsilydys. Iškeptus orkaitėje pabarstykite smulkiai supjaustytais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos