Duonos trupiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Duonos trupiniai

Skanių traškių duonos trupinių nebūtina pirkti parduotuvėje. Jų galite pasigaminti namuose be konservantų, kvapiųjų medžiagų ir dažiklių. Tam reikės duonos ir mėgstamų prieskonių. Mes pasirinkome papriką ir Provanso žolelių mišinį, tačiau naudokite bet kokius kitus prieskonius pagal savo skonį. Pavyzdžiui, prieskonius vištienai, tada gausite duonos džiūvėsėlius su vištienos prieskoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duonos trupiniai Žingsnis 1
Duoną supjaustykite plonomis maždaug 1-1,5 cm riekelėmis ir padalykite į kubelius. Dėkite į kepimo indą arba tiesiai ant kepimo skardos. Duoną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Duonos trupiniai Žingsnis 2
Siųskite ruošinį į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite džiūvėsėlius 10 minučių. Po to patiekite užkandį į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos