Publikavimo data: 2025-08-17
Filadelfijos salotos su upėtakiu, ryžiais ir grietinėlės sūriu
Nuostabaus skonio salotos, kurios pakeis pirktus suktinukus ir sušius. Visi ingredientai kartu sukuria mėgstamą garsiųjų japoniškų suktinukų skonį. Šioms salotoms paruošti neužtruksite daug laiko ir visi liks patenkinti.
Žingsnis 1
Ryžių padažui sumaišykite ryžių actą, druską ir cukrų.
Žingsnis 2
Supilkite padažą į virtus ryžius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite varškę su sojų padažu.
Žingsnis 4
Sudėkite salotas į žiedą, jo dugną išklokite nori lakštu. Iš anksto supjaustykite lakštą taip, kad tilptų į formą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite ryžius.
Žingsnis 5
Kiekvieną sluoksnį aptepkite sūriu. Agurką galima smulkiai supjaustyti kubeliais arba daržovių skustuku ir dėti ant kito sluoksnio.
Žingsnis 6
Ant agurkų sudėkite lengvai pasūdytą raudonąją žuvį.
Žingsnis 7
Sudėkite ryžius su nori gabalėliais.
Žingsnis 8
Viršų papuoškite varške.
Žingsnis 9
Ant salotų uždėkite agurkus ir žuvį. Pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos