Garstyčių krevečių dešrainis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Garstyčių krevečių dešrainis.

Mūsų garstyčių krevečių dešrelėje susimaišo keli skirtingi skoniai: jūros gėrybių, česnako, citrinos sulčių ir avokado. Tačiau kartu jie sukuria unikalų mišinį ir gastronominį malonumą. Išbandykite šį neįprastą derinį - mūsų dešrainis bus paruoštas greičiau nei per pusvalandį!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 1
Į nedidelį dubenėlį įdėkite garstyčių ir pamerkite į jas krevetes. Palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 2

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 2
Avokado minkštimą ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką ir susmulkinkite žaliąjį svogūną.

Žingsnis 3

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 3
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų ir ketvirtadalio didelės citrinos sultis.

Žingsnis 4

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 4
Į dubenį su aliejumi ir citrina sudėkite griežinėliais supjaustytą avokadą, agurkus ir žaliuosius svogūnus. Išmaišykite ir sudėkite česnaką.

Žingsnis 5

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 5
Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir kepkite krevetes po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 6

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 6
Atidarykite dešrainių bandeles ir įdarykite salotomis bei citrinų padažu.

Žingsnis 7

Garstyčių krevečių dešrainis. Žingsnis 7
Ant viršaus sudėkite krevetes, pagal skonį užpilkite padažo ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepiniai paruošti, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos