Publikavimo data: 2024-06-11
Garstyčių krevečių dešrainis.
Mūsų garstyčių krevečių dešrelėje susimaišo keli skirtingi skoniai: jūros gėrybių, česnako, citrinos sulčių ir avokado. Tačiau kartu jie sukuria unikalų mišinį ir gastronominį malonumą. Išbandykite šį neįprastą derinį - mūsų dešrainis bus paruoštas greičiau nei per pusvalandį!
Žingsnis 1
Į nedidelį dubenėlį įdėkite garstyčių ir pamerkite į jas krevetes. Palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Avokado minkštimą ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką ir susmulkinkite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 3
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų ir ketvirtadalio didelės citrinos sultis.
Žingsnis 4
Į dubenį su aliejumi ir citrina sudėkite griežinėliais supjaustytą avokadą, agurkus ir žaliuosius svogūnus. Išmaišykite ir sudėkite česnaką.
Žingsnis 5
Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir kepkite krevetes po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Atidarykite dešrainių bandeles ir įdarykite salotomis bei citrinų padažu.
Žingsnis 7
Ant viršaus sudėkite krevetes, pagal skonį užpilkite padažo ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepiniai paruošti, mėgaukitės!
Kategorijos