Gavėnios "dvigubas" mišrainės su kopūstais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gavėnios "dvigubas" mišrainės su kopūstais ir grybais

Puikus pirmasis gavėnios meniu patiekalas.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Gavėnios "dvigubas" mišrainės su kopūstais ir grybais Žingsnis 1
Šviežius kopūstus susmulkinkite, pavirkite 5 minutes. Tada sudėkite raugintus kopūstus, įberkite druskos, pipirų ir virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 2

Gavėnios "dvigubas" mišrainės su kopūstais ir grybais Žingsnis 2
Keptuvėje troškinkite susmulkintus grybus, svogūnus, morkas ir pomidorų pastą. Sudėkite daržoves ir grybus į puodą ir ant silpnos ugnies virkite dar 10 minučių. Pabaigoje įdėkite lauro lapą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Gavėnios sriubos su grybais, Gavėnios sriubos su grybais, alyvuogių sriuba, raugintų kopūstų mišrainė, raugintų kopūstų sriubos, receptų knyga, kopūstų mišrainė, grybų mišrainė, be įprastų alergenų, gavėnios sriubos, jūsų receptai, morkų sezonas, kopūstų sezonas, rašyti, pietūs, mažai kalorijų, paprastai, ., sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos