Publikavimo data: 2025-08-17
Geriausias greitų meduolių receptas
Supraskime kartą ir visiems laikams, kodėl mums reikia greitų ir ilgų meduolių receptų. Su pirmuoju daugiau ar mažiau aišku, kas nenori atlaisvinti laiko? Tuomet kaip su antruoju?
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų, medų, augalinį aliejų ir sodą iki vientisos masės. Suberkite kakavą ir imbierą ir dar kartą išmaišykite. Palaipsniui suberkite visus miltus. Tešlą išminkykite iš pradžių dubenyje, o paskui rankomis, ant stalo. Galite laikyti šaldytuve suvyniotą į maistinę plėvelę. Taip ji bus skanesnė, tačiau šį veiksmą galite praleisti.
Žingsnis 2
Pradėkite formuoti meduolius. Iškočiokite juos rankomis arba naudokite sausainių formeles. Tada perkelkite gabalėlius į kepimo formą ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15 minučių, priklausomai nuo meduolių storio, 190 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Paruošti meduoliniai pyragėliai. Gero apetito!
Kategorijos