Publikavimo data: 2024-06-15
Greitai paruošiami skrebučiai su sardinėmis ir marinuotais agurkais
Skrebučiai su sardinėmis ir marinuotais agurkais neįprastas produktų derinys suteikia patiekalui neįprastą skonį. Šiame patiekale esančios sardinės yra labai naudingos. Tarp organizmui reikalingų mineralinių elementų sardinėse aliejuje yra: magnio, natrio, jodo, kalio, fluoro, fosforo, cinko ir kitų mikro- ir makroelementų. Be to, aliejuje esančiose sardinėse gausu baltymų, kuriuos organizmas lengvai virškina, ir nesočiųjų riebalų.
Žingsnis 1
Padėkite duoną ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Įsitikinkite, kad duona nesudegė. Atidarykite skardą, išpilkite pusę skysčio ir supilkite į dubenį. Įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iš orkaitės išimkite skrebučius ir iš vienos pusės įtrinkite juos česnaku. Kitą pusę aptepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite marinuotus agurkus.
Kategorijos