Publikavimo data: 2024-05-25
Greitas citrinų meduolių receptas
Jei norite nuolat džiuginti savo šeimą naminiais meduoliais, įtraukite šį receptą į savo kulinarinę knygą. Šis garsus desertas iš specialios meduolių tešlos turi daugybę receptų variantų. Į mūsų receptą įeina tik pagrindiniai produktai, jis paprastas ir patikimas. Meduoliai išeina skanūs ir aromatingi, ilgai išlaiko šviežumą.
Žingsnis 1
Išimkite citrinos žievelę. Dubenyje sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų, druską, kiaušinį, paruoštą žievelę ir viską gerai išmaišykite mikseriu, kol cukrus ištirps. Sudėkite suminkštintą sviestą ir toliau plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sumaišykite kepimo miltelius su miltais ir nedidelėmis porcijomis persijokite šį mišinį į tešlą. Šaukštu išmaišykite tešlą. Kai tešla bus pakankamai tiršta, išminkykite ją rankomis ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus. Ji turi tapti elastinga ir gerai išlaikyti formą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Atšaldytą tešlą padalykite į 10 vienodų dalių, iš kiekvienos iškočiokite rutuliuką ir pabarstykite cukraus pudra. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 13 minučių.
Kategorijos