"Hanuma" mėsos kepsnys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

"Hanuma" mėsos kepsnys.

"Hanuma" praverčia, kai reikia skaniai ir greitai pavalgyti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.65/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

"Hanuma" mėsos kepsnys. Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

"Hanuma" mėsos kepsnys. Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

"Hanuma" mėsos kepsnys. Žingsnis 3
Paruoškite faršą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Jei maltinukai nėra riebūs, galite įpilti saulėgrąžų aliejaus, kad būtų sultingesni. Užminkykite tešlą kaip koldūnams. Tešlą iškočiokite, tolygiai paskirstykite svogūnus ir morkas, o kitą sluoksnį - maltą mėsą. Eilės tvarka nėra labai svarbi, galima daryti ir atvirkščiai.

Žingsnis 4

"Hanuma" mėsos kepsnys. Žingsnis 4
Viską tvarkingai suvyniokite į ritinį.

Žingsnis 5

"Hanuma" mėsos kepsnys. Žingsnis 5
Uždėkite ant mantovarkos ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 30-40 minučių. Galite patys patikrinti, ar troškinys iškepęs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių tešla, maltinių pyragai, kiaušinių pyragaičiai, bulvių pyragai, receptų knyga, khanum, jūsų receptai, sotūs pyragai, pyragai, bulvių sezonas, aštriai, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos gaminiai

Kategorijos