Publikavimo data: 2025-08-18
"Hanuma" mėsos kepsnys.
"Hanuma" praverčia, kai reikia skaniai ir greitai pavalgyti.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Paruoškite faršą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Jei maltinukai nėra riebūs, galite įpilti saulėgrąžų aliejaus, kad būtų sultingesni. Užminkykite tešlą kaip koldūnams. Tešlą iškočiokite, tolygiai paskirstykite svogūnus ir morkas, o kitą sluoksnį - maltą mėsą. Eilės tvarka nėra labai svarbi, galima daryti ir atvirkščiai.
Žingsnis 4
Viską tvarkingai suvyniokite į ritinį.
Žingsnis 5
Uždėkite ant mantovarkos ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 30-40 minučių. Galite patys patikrinti, ar troškinys iškepęs.
Kategorijos