Publikavimo data: 2025-08-17
Khanum su malta mėsa
Kai svečiai pasibeldžia į jūsų duris, o jums reikia pagaminti ką nors skanaus ir sotaus. Tuomet į pagalbą ateis khanum!
Žingsnis 1
Persijokite miltus, įmuškite 2 kiaušinius.
Žingsnis 2
Įpilkite 1 arbatinį šaukštelį druskos, pusę puodelio vandens ir užminkykite tešlą. Tirštumą patikrinkite miltais.
Žingsnis 3
Paruoštą tešlą palikite po paketu 10 minučių.
Žingsnis 4
Į maltą jautieną sudėkite svogūną, kiaušinį.
Žingsnis 5
Tada įdėkite druskos ir 50 g vandens, kad būtų sultingesni, išmaišykite.
Žingsnis 6
Pabaigoje į maltą mėsą sudėkite tarkuotas bulves.
Žingsnis 7
Plonai iškočiokite tešlą, padalykite faršą į 2 dalis ir paskirstykite ant tešlos.
Žingsnis 9
Siunčiame jį troškinti į mantovarą maždaug 30 minučių.
Žingsnis 10
Paruoštą patiekalą galima patepti sviestu.
Kategorijos