Khanum su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Khanum su malta mėsa

Kai svečiai pasibeldžia į jūsų duris, o jums reikia pagaminti ką nors skanaus ir sotaus. Tuomet į pagalbą ateis khanum!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Khanum su malta mėsa Žingsnis 1
Persijokite miltus, įmuškite 2 kiaušinius.

Žingsnis 2

Khanum su malta mėsa Žingsnis 2
Įpilkite 1 arbatinį šaukštelį druskos, pusę puodelio vandens ir užminkykite tešlą. Tirštumą patikrinkite miltais.

Žingsnis 3

Khanum su malta mėsa Žingsnis 3
Paruoštą tešlą palikite po paketu 10 minučių.

Žingsnis 4

Khanum su malta mėsa Žingsnis 4
Į maltą jautieną sudėkite svogūną, kiaušinį.

Žingsnis 5

Khanum su malta mėsa Žingsnis 5
Tada įdėkite druskos ir 50 g vandens, kad būtų sultingesni, išmaišykite.

Žingsnis 6

Khanum su malta mėsa Žingsnis 6
Pabaigoje į maltą mėsą sudėkite tarkuotas bulves.

Žingsnis 7

Khanum su malta mėsa Žingsnis 7
Plonai iškočiokite tešlą, padalykite faršą į 2 dalis ir paskirstykite ant tešlos.

Žingsnis 8

Khanum su malta mėsa Žingsnis 8
Susukite jį.

Žingsnis 9

Khanum su malta mėsa Žingsnis 9
Siunčiame jį troškinti į mantovarą maždaug 30 minučių.

Žingsnis 10

Khanum su malta mėsa Žingsnis 10
Paruoštą patiekalą galima patepti sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
maltinių pyragai, morkų pyragas, receptų knyga, khanum, jūsų receptai, sotūs pyragai, pyragai, morkų sezonas, yra bendrų alergenų., konditerijos gaminiai

Kategorijos