Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno

Tradiciniai meduoliai simbolizuoja Kalėdas ir Naujuosius metus. Europoje ir Rusijoje meduoliai nuo seno kepami žiemos švenčių proga. Meduolius visada pradėdavo kepti iš anksto, nes klasikinių meduolių receptas turi gražią savybę. Po 3-4 savaičių kepimo meduoliai tampa dar kvapnesni ir skanesni.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
334 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
49 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno Žingsnis 1
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalykite ją į kelias dalis. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite apvalų meduolį.

Žingsnis 2

Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo sudėkite meduolius. Kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Žingsnis 3

Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno Žingsnis 3
Atvėsinkite meduolius. Patiekite su karštu pienu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos