Publikavimo data: 2025-08-18
Imbieriniai cinamono meduoliai ant pieno
Tradiciniai meduoliai simbolizuoja Kalėdas ir Naujuosius metus. Europoje ir Rusijoje meduoliai nuo seno kepami žiemos švenčių proga. Meduolius visada pradėdavo kepti iš anksto, nes klasikinių meduolių receptas turi gražią savybę. Po 3-4 savaičių kepimo meduoliai tampa dar kvapnesni ir skanesni.
Žingsnis 1
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalykite ją į kelias dalis. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite apvalų meduolį.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo sudėkite meduolius. Kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 3
Atvėsinkite meduolius. Patiekite su karštu pienu.
Kategorijos