Publikavimo data: 2025-08-17
Imbieriniai meduoliai be kiaušinių
Imbieriniai meduoliai yra labai skanus ir gerai žinomas Naujųjų metų skanėstas. Kepimas pripildys jūsų namus stebuklingo prieskonių aromato, o imbierinių meduolių su karšta arbata skonis sušildys šaltą žiemos šaltį. Patiekite meduolius pagal mūsų receptą ant šventinio stalo, visi svečiai jais bus sužavėti. Meduolius galite papuošti įvairiaspalviu cukraus pudra. Be to, iš tešlos galite padaryti meduolių figūrėles. Pakvieskite vaikus padėti jums gaminti, jie bus sužavėti.
Žingsnis 1
Į medų suberkite gvazdikėlius, cinamoną, muskatą ir imbierą. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir įtrinkite. Sudėkite medų ir prieskonius. Tada miltus ir sodą. Išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą 5-6 mm storio sluoksniu, stalą pabarstykite miltais. Iš tešlos išpjaukite figūrėles.
Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir perkelkite meduolius į formą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite, kol iškeps. Meduoliai taps auksinės spalvos. Leiskite jiems atvėsti formoje.
Kategorijos