Imbieriniai meduoliai cukraus pudroje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Imbieriniai meduoliai cukraus pudroje

Namuose iškepti kepiniai neabejotinai yra šviežiausi ir skaniausi. Tačiau saldumynams paruošti dažnai pritrūksta laiko. Paruoškite naminių meduolių užkandžiui. Tai paprastas aromatingų traškių kepinių receptas, kurio pagrindą sudaro prieskoniai ir medus ir kurį malonu valgyti šaltuoju metų laiku su karšta arbata arba pienu. Meduoliai pasirodo skanūs patys savaime. Tačiau jei turite galimybę, juos galima aplieti glajumi arba kremu, papuošti konditeriniais pabarstukais.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
367 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbieriniai meduoliai cukraus pudroje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite cukrų, medų ir minkštą sviestą. Išminkykite. Įmaišykite kiaušinį. Išmaišykite. Į miltus suberkite kepimo miltelius, druską, kakavą, muskatą, cinamoną ir imbierą. Nedidelėmis porcijomis įmaišykite į skystą pagrindą. Užminkykite tešlą, kuri turėtų lengvai atsiplėšti nuo rankų. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Žingsnis 2

Imbieriniai meduoliai cukraus pudroje Žingsnis 2
Paruoškite naminių meduolių. Iš tešlos iškočiokite vienodo dydžio ritinėlius. Kiekvieną ritinėlį apvoliokite cukraus pudroje. Gabalėlius lengvai paspauskite ranka. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos