Imbieriniai meduoliai, skirti glaistyti cukraus pudra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Imbieriniai meduoliai, skirti glaistyti cukraus pudra

Tie, kurie nori nustebinti šeimą ir draugus unikalia rankų darbo naujametine dovana, būtinai turėtų atkreipti dėmesį į meduolių, skirtų dažyti glajumi, receptą. Fondaną galima nuspalvinti maistiniais dažais. Norint tai padaryti, jį reikia padalyti į dalis pagal spalvų skaičių. Dėdami dažų, atsižvelkite į tai, kad išdžiūvus spalva taps tamsesnė ir intensyvesnė. Jei neturite konditerinių maišelių, galite naudoti polietileninius maišelius, supylę į juos glajų ir nupjovę kampučius.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
367 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbieriniai meduoliai, skirti glaistyti cukraus pudra Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sudėkite sviestą ir cukrų, sumaišykite ir išsukite mikseriu. Mišinys turi tapti purus. Plakant įmaišykite kiaušinį ir medų. Porcijomis suberkite miltus ir prieskonius, įberdami po 1 valgomąjį šaukštą ir toliau maišydami. Išverskite tešlą ant paviršiaus, pabarstykite miltais, toliau minkykite. Dėkite į maišelį arba po maistine plėvele ir palikite šaldytuve valandai.

Žingsnis 2

Imbieriniai meduoliai, skirti glaistyti cukraus pudra Žingsnis 2
Pagaminkite meduolius. Tešlą supjaustykite į kelias dalis, iškočiokite į 5 mm storio lakštus. Formeles išpjaukite formelėmis. Dėkite jas ant kepimo skardos ir kepkite 7-8 minutes, žiūrėdami, kad neišdžiūtų.

Žingsnis 3

Imbieriniai meduoliai, skirti glaistyti cukraus pudra Žingsnis 3
Paruoškite glajų ir papuoškite meduolius. Išplakite kiaušinio baltymą, suberkite krakmolą ir cukraus pudrą. Maišykite ir plakite 2-3 minutes, tada supilkite citrinos sultis ir plakite dar 2-3 minutes. Perpilkite glajų į konditerinį maišelį arba švirkštą ir papuoškite meduolius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos