Imbieriniai torto viršūnėlės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Imbieriniai torto viršūnėlės

Meduolių viršūnėlės - tai nedideli papuošalai, pritvirtinti prie lazdelės, kuriais galima puošti tortus ir pyragaičius. Jie gali būti įvairių formų. Jie gaminami skaičių, raidžių, gėlių, kamuoliukų, animacinių filmų personažų pavidalo. Tai gražios ir labai skanios dekoracijos, kurias vaikai dievina.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
381 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
58 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbieriniai torto viršūnėlės Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Puode sumaišykite medų, cinamoną, cukrų ir imbierą. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir palaukite, kol cukrus ištirps. Supilkite sodą ir minutę maišykite. Paviršiuje susidarys puri kepurė. Sudėkite sviestą ir palaukite, kol jis ištirps. Supilkite šį mišinį į dubenį ir leiskite jam atvėsti. Tai užtruks apie 20 minučių. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Persijokite ir suberkite miltus. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Žingsnis 2

Imbieriniai torto viršūnėlės Žingsnis 2
Suformuokite ir iškepkite meduolių pyrago viršūnėles. Iškočiokite tešlą ir specialiomis formelėmis išpjaukite viršūnėles. Dėkite gabalėlius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5-6 minutėms. Iškepus į juos įkiškite iešmelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos