Publikavimo data: 2025-08-18
Imbieriniai-vaniliniai meduoliai be cukraus
Jei nebenorite gaminti kepinių su cukrumi, šis receptas skirtas jums. Net medų galima pakeisti, pavyzdžiui, kokosų cukrumi arba topinambų sirupu. Tačiau būkime atviri, geriau pasimėgauti keliais gardžiais šviežiais meduoliais, nei gaišti daug laiko ir galvoti, kad jums trūksta medaus saldumo.
Žingsnis 1
Sutarkuokite citrinos žievelę smulkia tarka, reikia tik geltonos žievelės dalies (balta yra karti).
Žingsnis 2
Į didelį dubenį įmuškite plaktą kiaušinį, supilkite aliejų, medų ir vanilės ekstraktą. (Įsitikinkite, kad sviestas yra šaltas!) Sumaišykite, kol susimaišys. Tada suberkite miltus, krakmolą, maltą imbierą, citrinos žievelę ir kakavą, gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą. Tada suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą nuo pusvalandžio iki valandos.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę. Išimkite tešlą. Padalykite į mažus gabalėlius. Suformuokite būsimus meduolius.
Žingsnis 4
Kepkite meduolius orkaitėje apie 15 minučių arba kol jie lengvai apskrus.
Žingsnis 5
Imbieriniai-vaniliniai meduoliai be cukraus paruošti. Mėgaukitės arbatos vakarėliu!
Kategorijos