Imbierinių meduolių gaminimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Imbierinių meduolių gaminimas

Imbieriniai meduoliai - mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų skanėstas. Juos gaminant reikia laikytis kelių taisyklių, kad desertas būtų tikrai skanus. Kuo žemesnės rūšies miltai bus naudojami, tuo kepiniai bus geresni ir traškesni. Pačią tešlą reikia labai kruopščiai minkyti 20-30 minučių. Rinkitės kvapnų medų, geriausia tamsių rūšių: grikių arba miško medų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
337 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
62 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Imbierinių meduolių gaminimas Žingsnis 1
Paruoškite meduolių tešlą. Į dubenį su miltais suberkite kepimo miltelius. Suberkite imbierą, gvazdikėlius ir cinamoną. Kruopščiai išmaišykite. Į dubenį sudėkite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Išmaišykite. Į jį įmuškite kiaušinį, išplakite. Šį mišinį supilkite į sausus ingredientus. Iš pradžių išmaišykite mentele, tada išminkykite rankomis. Sudėkite tešlą į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Imbierinių meduolių gaminimas Žingsnis 2
Pagaminkite meduolius. Ant stalo paberkite šiek tiek miltų. Iškočiokite tešlą 7-8 mm storio sluoksniu. Naudodami formą išpjaukite meduolius. Paruoštus gaminius sudėkite ant kepimo skardos ir 15 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 3

Imbierinių meduolių gaminimas Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Kiaušinių baltymus, cukraus pudrą ir krakmolą sudėkite į dubenį ir plakite iki tirštos masės. Supilkite citrinos sultis ir dar kartą suplakite. Glajų supilkite į konditerinį maišelį ir juo papuoškite meduolius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos