Publikavimo data: 2025-08-20
Imbierinių Naujųjų metų imbierinių meduolių receptas
Jei išbandėte daugybę receptų, o jūsų meduoliai baigėsi per minkšti, per karšti arba per aštrūs, sustokite čia. Šiame atlikime yra mažai prieskonių ir pagrindinis supratimas apie tešlos kūrimą. Kurioje nėra jokių nereikalingų judesių. Sausa su sausa, skysta su skysta.
Žingsnis 1
Skystus ir sausus ingredientus sumaišykite atskirai, tada tiesiog sumaišykite iki vientisos tešlos. Tam nedideliame puode pašildykite medų, sviestą ir cukrų. Jums reikės vidutinės ugnies ir maždaug 10 minučių. Kai atvės, nuolat plakdami įmuškite kiaušinius. Tai yra mišinys numeris vienas. Ruginius arba avižinius miltus sumaišykite su cukraus pudra, imbieru, kakava ir cinamonu. Tai antrasis mišinys. Sumaišykite į tešlą ir suvynioję į maistinę plėvelę dėkite į šaldytuvą. Atvėsinkite tris valandas.
Žingsnis 2
Ištraukite tešlą, iškočiokite ją. Naudodami formeles suformuokite būsimus meduolius, kad jie būtų kalėdiškai juokingi žmogeliukai.
Žingsnis 3
Perdėkite gabalėlius į kepimo formą ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 4
Meduoliai paruošti. Paruoškite jiems geriausių gėrimų ir įjunkite naujametinį filmą!
Kategorijos