Indiška kava su kalendros ir bazilikų prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Indiška kava su kalendros ir bazilikų prieskoniais

Aštri indiška kava su kalendros ir baziliko lapeliais yra labai įdomaus aštraus skonio. Ji nėra stipri, bet vidutiniškai aštri, su prieskoniu. Ši kava puikiai tinka rudens ar žiemos šaltiems vakarams, kad sušildytų ir pripildytų namus prieskonių aromato.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
24 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Indiška kava su kalendros ir bazilikų prieskoniais Žingsnis 1
Puodelyje arba dubenyje sumaišykite šviežiai maltą kavą, maltą imbierą, kalendrą, prieskonius ir cukrų. Užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite kelias minutes.

Žingsnis 2

Indiška kava su kalendros ir bazilikų prieskoniais Žingsnis 2
Antrą kartą užvirinkite kavą, suberkite baziliko lapelius ir išjunkite ugnį. Perkoškite kavą ir supilkite į puodelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, kava, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos