"Ivan-tea" arbata su serbentais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

"Ivan-tea" arbata su serbentais

Serbentai yra rusiška uoga, kurią visi pažįsta iš vaikystės. Juodoji arbata "Ivan-tea" su šviežiomis serbentų uogomis įgauna labai sultingą ir ryškų serbentų skonį su rūgštele. Toks gėrimas turi naudingų mikroelementų, teigiamai veikiančių žmogaus organizmą. Jis stimuliuoja smegenų veiklą, pasižymi žvalumo suteikiančiomis savybėmis, taip pat padeda atgauti jėgas po sunkios dienos. Kad gėrimo skonis būtų intensyvesnio skonio ir aromato, į arbatą įberkite kelis mėtų arba melasos lapelius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Ivan-tea" arbata su serbentais Žingsnis 1
Mėtų lapelius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

"Ivan-tea" arbata su serbentais Žingsnis 2
Paimkite arbatinuką, išimkite sietelį ir sudėkite serbentų uogas bei mėtų lapelius.

Žingsnis 3

"Ivan-tea" arbata su serbentais Žingsnis 3
Įstatykite filtrą ir supilkite į jį birią "Ivan-Tea".

Žingsnis 4

"Ivan-tea" arbata su serbentais Žingsnis 4
Užpilkite turinį verdančiu vandeniu ir palikite 15-20 minučių.

Žingsnis 5

"Ivan-tea" arbata su serbentais Žingsnis 5
Paruošta "Ivan-Tea" arbata su serbentais. Jei norite, galite įberti cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos