Jautiena katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Jautiena katile

Kuo jautiena yra unikali ir skiriasi nuo bet kurios kitos mėsos? Mėsoje beveik nėra riebalų, todėl kepenys, tulžies pūslė, kasa ir inkstai apkraunami minimaliai. Jautiena yra mažai kaloringa mėsa, todėl idealiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą, sportininkams. Jautienoje yra daug geležies, todėl ji yra nepakeičiamas produktas nėščioms moterims, vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms, kuriems gresia geležies stokos anemija, ir žindančioms moterims.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.78/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena katile Žingsnis 1
Morkas supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 2

Jautiena katile Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 3

Jautiena katile Žingsnis 3
Plačiąja peilio puse sutrinkite česnaką.

Žingsnis 4

Jautiena katile Žingsnis 4
Jautieną supjaustykite 3-3,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 5

Jautiena katile Žingsnis 5
Pastatykite katilą ant viryklės, įkaitinkite ir įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies po minutę.

Žingsnis 6

Jautiena katile Žingsnis 6
Sumažinkite ugnį, sudėkite morkas, česnakus ir svogūnus, pakepinkite kartu.

Žingsnis 7

Jautiena katile Žingsnis 7
Pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais. Išmaišykite.

Žingsnis 8

Jautiena katile Žingsnis 8
Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir įpilkite šiek tiek vandens.

Žingsnis 9

Jautiena katile Žingsnis 9
Supilkite žoleles, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.

Žingsnis 10

Jautiena katile Žingsnis 10
Patiekite paruoštą patiekalą, papuoštą žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos