Publikavimo data: 2024-03-27
Jautiena katile
Kuo jautiena yra unikali ir skiriasi nuo bet kurios kitos mėsos? Mėsoje beveik nėra riebalų, todėl kepenys, tulžies pūslė, kasa ir inkstai apkraunami minimaliai. Jautiena yra mažai kaloringa mėsa, todėl idealiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą, sportininkams. Jautienoje yra daug geležies, todėl ji yra nepakeičiamas produktas nėščioms moterims, vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms, kuriems gresia geležies stokos anemija, ir žindančioms moterims.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 3
Plačiąja peilio puse sutrinkite česnaką.
Žingsnis 4
Jautieną supjaustykite 3-3,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 5
Pastatykite katilą ant viryklės, įkaitinkite ir įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies po minutę.
Žingsnis 6
Sumažinkite ugnį, sudėkite morkas, česnakus ir svogūnus, pakepinkite kartu.
Žingsnis 7
Pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais. Išmaišykite.
Žingsnis 8
Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 9
Supilkite žoleles, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.
Žingsnis 10
Patiekite paruoštą patiekalą, papuoštą žolelėmis.
Kategorijos