Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus

Ar kada nors žiūrėjote į virėjus kaip į burtininkus? Atrodo, kad jie visi turi tą patį produktų rinkinį. Visi jie turi tariamas 24 valandas per parą, iš kurių laikas turi būti skirtas miegui. Tačiau yra skirtumas, ir jis juntamas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
393 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
58 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus Žingsnis 1
Paruoškite tešlą meduoliams. Bendra idėja - sumaišyti visus sausus ingredientus ir atskirai sumaišyti skystus ingredientus. Tada juos sujungti. Tai tik detalių klausimas. Pavyzdžiui, medų reikia kaitinti vandens vonelėje arba pridėti prie cukraus, kuris ilgai tirpo ant mažos ugnies. Iš pradžių išbandykite paprasčiausius ir nesekiokite paskui muškietininkus. Iš privalomų: įdėkite tešlą į šaldytuvą porai valandų. Kitaip tai bus ne meduoliai, o panašaus skonio sausainiai.

Žingsnis 2

Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus Žingsnis 2
Perkelkite gabalėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepimo trukmė - 15 minučių, tačiau vadovaukitės savo patirtimi. Jei neturite jokios patirties, arčiausiai esantį meduolį subadykite dantų krapštuku. Kai jis liks sausas, išjunkite.

Žingsnis 3

Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Cukraus pudrą persijokite per smulkų sietelį į tinkamą dubenį. Įpilkite po vieną arbatinį šaukštelį šilto verdančio vandens ir intensyviai maišykite. Pabaigoje supilkite vaniliną ir dar kartą išmaišykite. Ši glazūra džiūsta lėtai, todėl su ja patogiau dirbti pradedantiesiems. Perkelkite glajų ant meduolių ir leiskite jam išdžiūti.

Žingsnis 4

Kaip gaminti glazūruotus meduolių pyragus Žingsnis 4
Meduoliai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos