Kaip pasigaminti imbierinių meduolių su medumi ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kaip pasigaminti imbierinių meduolių su medumi ir cinamonu

Norėdami paruošti skanius ir gražius meduolius, turite žinoti paslaptis, kaip juos teisingai pagaminti. Pirmiausia turėtumėte nuspręsti, kaip gaminius naudosite: maistui ar puošybai. Antrajam variantui reikia plonai iškočioti tešlą. Kad skonis būtų malonus, rinkitės tamsių rūšių medų, nedėkite cukraus. Kaip rauginimo medžiagos imkite sodos arba alkoholinio gėrimo. Naudokite pirmos arba antros rūšies miltus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
356 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti imbierinių meduolių su medumi ir cinamonu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sviestą sudėkite į dubenį, sumaišykite su medumi, cukrumi ir kiaušiniais. Išmaišykite iki vientisos masės. Tada sudėkite visus kitus ingredientus ir užminkykite tešlą. Po to suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 40-60 minučių.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti imbierinių meduolių su medumi ir cinamonu Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir iškepkite meduolius. Paruoštą tešlą iškočiokite ant stalo maždaug 5 mm storio. Iš tešlos formuokite įvairias formas ir dėkite ant kepimo skardos. Dėkite meduolius į orkaitę ir kepkite, kol iškeps, maždaug 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos