Publikavimo data: 2024-09-16
Kaip pasigaminti imbierinių meduolių su medumi ir cinamonu
Norėdami paruošti skanius ir gražius meduolius, turite žinoti paslaptis, kaip juos teisingai pagaminti. Pirmiausia turėtumėte nuspręsti, kaip gaminius naudosite: maistui ar puošybai. Antrajam variantui reikia plonai iškočioti tešlą. Kad skonis būtų malonus, rinkitės tamsių rūšių medų, nedėkite cukraus. Kaip rauginimo medžiagos imkite sodos arba alkoholinio gėrimo. Naudokite pirmos arba antros rūšies miltus.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sviestą sudėkite į dubenį, sumaišykite su medumi, cukrumi ir kiaušiniais. Išmaišykite iki vientisos masės. Tada sudėkite visus kitus ingredientus ir užminkykite tešlą. Po to suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 40-60 minučių.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir iškepkite meduolius. Paruoštą tešlą iškočiokite ant stalo maždaug 5 mm storio. Iš tešlos formuokite įvairias formas ir dėkite ant kepimo skardos. Dėkite meduolius į orkaitę ir kepkite, kol iškeps, maždaug 25 minutes.
Kategorijos