Kaip pasigaminti medaus meduolių su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kaip pasigaminti medaus meduolių su imbieru

Kiekvienas namuose gali pasigaminti meduolinių meduolių su imbieru. Jie būna labai skanūs, kvapnūs, bet kartu nesunkiai paruošiami. Tešlai galite naudoti bet kokius prieskonius: imbierą, cinamoną, muskatą, gvazdikėlius, galite įdėti citrusinių vaisių žievelių. Tokios meduolių tešlos negalima laikyti šaldytuve, o kepti iš karto po užminkymo. Medaus meduoliai išlieka minkšti net po kelių dienų, o pakuotėje juos galima laikyti apie mėnesį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
73 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti medaus meduolių su imbieru Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sutarkuokite šaldytą sviestą trintuve. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, cukraus pudrą, sodą, cinamoną, imbierą ir gvazdikėlius, sudėkite sviestą ir įtrinkite jį į sausus ingredientus. Puode arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite medų, supilkite į tešlą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite kiaušinio trynį ir išminkykite elastingą tešlą.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti medaus meduolių su imbieru Žingsnis 2
Iškepkite meduolius. Tešlą iškočiokite iki 5 mm, išpjaukite norimos formos meduolius, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 13 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

Žingsnis 3

Kaip pasigaminti medaus meduolių su imbieru Žingsnis 3
Papuoškite meduolius. Kiaušinio baltymą ir cukraus pudrą sumaišykite lėtu mikserio greičiu ir supilkite citrinos sultis. Glajų supilkite į vamzdelių švirkštą ir papuoškite šaltus meduolius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos