Kaip pasigaminti meduolių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kaip pasigaminti meduolių

Pagal šį receptą imbieriniai pyragaičiai yra labai skanūs ir aromatingi, su švelniomis imbiero ir kitų prieskonių natomis. Į tešlą galite dėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Be imbiero, galite naudoti cinamoną, juoduosius pipirus, muskatą, kardamoną, ciberžolę, gvazdikėlius ir kt. Kuo įvairesnis jų rinkinys, tuo aromatingesnis bus gaminys. Paruoštus meduolius galima papuošti glajumi, riešutais, džiovintais vaisiais arba cukraus pudra ir patiekti su puodeliu pieno, kakavos arba kavos.
Gaminimo laikas
530 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
372 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti meduolių Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Puode užvirinkite medų ir prieskonius, nukelkite nuo viryklės, sudėkite sviestą, gerai išmaišykite ir palikite atvėsti. Atskirai mikseriu išplakite vištos kiaušinį su cukrumi, jis turi tapti baltas ir padidinti tūrį. Į kiaušinį plona srovele, nenustodami maišyti, supilkite medaus ir sviesto mišinį. Įmaišykite miltus ir sodą, išminkykite tešlą, suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite 8 valandoms atvėsti.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti meduolių Žingsnis 2
Iškepkite meduolius. Pabarstykite stalo paviršių miltais ir iškočiokite tešlą 5 mm storio sluoksniu. Naudodami specialias formeles išpjaukite meduolius, perkelkite juos į kepimo skardą ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos