Publikavimo data: 2024-06-24
Kaip pasigaminti meduolių namuose
Imbieriniai meduoliai - tai ypatingo skonio saldumynas, kurį suteikia imbieras ir medus. Naudingosios imbiero savybės žmonijai žinomos jau daugiau kaip 5 tūkst. metų. Jis pradėtas auginti Pietryčių Azijoje. Iš sanskrito kalbos jo pavadinimas verčiamas kaip "raguota šaknis". Jis išgarsėjo kaip nuostabi gydomoji priemonė. Kurį laiką jis buvo finikiečių, prekiavusių Šiaurės Indijoje, valiuta. Vėliau jie pradėjo jį importuoti į Viduržemio jūros valstybes kaip vertingą prieskonį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sviestą sumaišykite su medumi ir prieskoniais pagal sąrašą. Dėkite ant garų vonelės ir ištirpinkite. Miltus sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniu. Supilkite sviesto mišinį. Užminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Baigti gaminti meduolius. Iškočiokite tešlą ir iš jos išspauskite meduolius su išpjautomis formelėmis. Kepkite 15 minučių.
Kategorijos