Kaip pasigaminti meduolių namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kaip pasigaminti meduolių namuose

Imbieriniai meduoliai - tai ypatingo skonio saldumynas, kurį suteikia imbieras ir medus. Naudingosios imbiero savybės žmonijai žinomos jau daugiau kaip 5 tūkst. metų. Jis pradėtas auginti Pietryčių Azijoje. Iš sanskrito kalbos jo pavadinimas verčiamas kaip "raguota šaknis". Jis išgarsėjo kaip nuostabi gydomoji priemonė. Kurį laiką jis buvo finikiečių, prekiavusių Šiaurės Indijoje, valiuta. Vėliau jie pradėjo jį importuoti į Viduržemio jūros valstybes kaip vertingą prieskonį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti meduolių namuose Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sviestą sumaišykite su medumi ir prieskoniais pagal sąrašą. Dėkite ant garų vonelės ir ištirpinkite. Miltus sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniu. Supilkite sviesto mišinį. Užminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti meduolių namuose Žingsnis 2
Baigti gaminti meduolius. Iškočiokite tešlą ir iš jos išspauskite meduolius su išpjautomis formelėmis. Kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos