Kakava ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kakava ant pieno

Iš vaikystės pažįstamo naminės kakavos skonio negalima lyginti su šiuolaikine tirpia kakava, kurią galima nusipirkti kavinėse. Išgaunama sodraus šokolado skonio kakava. Klasikinis gėrimo gaminimo būdas nėra sudėtingas. Tereikia po ranka turėti reikiamų ingredientų ir žinoti proporcijas.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kakava ant pieno Žingsnis 1
Į puodą suberkite cukrų ir pusę kakavos miltelių ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kakava ant pieno Žingsnis 2
Supilkite pieną, pastatykite ant ugnies ir maišydami kelias minutes pašildykite mišinį.

Žingsnis 3

Kakava ant pieno Žingsnis 3
Suberkite likusius kakavos miltelius ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Kakava ant pieno Žingsnis 4
Toliau maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos