Publikavimo data: 2024-02-03
Kakava ir medus receptas
Kakava yra populiarus gėrimas, mėgstamas visame pasaulyje. Jis paprastai gaminamas su pienu arba vandeniu ir cukrumi. Kakava, pagaminta ne su cukrumi, o su medumi, yra ne tik skanesnė ir sodresnė, bet ir sveikesnė. Dėl subtilios medaus natos gėrimo skonis tampa švelnesnis. Ypač jei naudojate liepų arba grikių medų.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į puodą.
Žingsnis 3
Supilkite kakavą į pieną.
Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite ir virkite 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Suberkite cinamoną ir kruopščiai įmaišykite kakavą. Virkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 6
Į kakavą įmaišykite medų. Išmaišykite iki vientisos masės ir užvirinkite. Leiskite kakavai šiek tiek atvėsti ir patiekite. Mėgaukitės!
Žingsnis 7
Papuoškite kokosų drožlėmis ir plaktos grietinėlės kepurėle.
Kategorijos