Kakava ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kakava ant vandens

Kakava yra sveikų riebalų, vitaminų ir įvairių mineralų šaltinis. Kasdieninis jos vartojimas gerina protinius gebėjimus ir koncentraciją. Be naudos, ji taip pat labai skani. Kad būtų dar skanesnė, galite į ją įdėti kondensuoto pieno, zefyrų, ledų ar net smulkintų riešutų.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Kakava ant vandens Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ar puodą, užkaitinkite ir užvirinkite. Suberkite kakavos miltelius.

Žingsnis 2

Kakava ant vandens Žingsnis 2
Gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Toliau maišydami suberkite cukrų. Palaukite, kol kakava užvirs, ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, pieno ir grietinėlės gėrimai, karštieji gėrimai, paruošti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 10 minučių, kakava, mikrobangų krosnelės patiekalai, receptų knyga, kakava su pienu, kakavos gėrimai

Kategorijos