Kakava ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kakava ant vandens

Kakava yra sveikų riebalų, vitaminų ir įvairių mineralų šaltinis. Kasdieninis jos vartojimas gerina protinius gebėjimus ir koncentraciją. Be naudos, ji taip pat labai skani. Kad būtų dar skanesnė, galite į ją įdėti kondensuoto pieno, zefyrų, ledų ar net smulkintų riešutų.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kakava ant vandens Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ar puodą, užkaitinkite ir užvirinkite. Suberkite kakavos miltelius.

Žingsnis 2

Kakava ant vandens Žingsnis 2
Gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Toliau maišydami suberkite cukrų. Palaukite, kol kakava užvirs, ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos