Publikavimo data: 2025-08-18
Kalėdinė kava
Kalėdinė kava iš karto asocijuojasi su prieskoniais, cinamonu, kakava ir medumi. Toks gėrimas sušildo ne tik kūną, bet ir sielą. Į kavą galite papildomai įberti kitų prieskonių, jie kavą padarys dar aromatingesnę, o nuotaika taps naujametinė.
Žingsnis 1
Paimkite puodelį ir į jo dugną įdėkite šaukštą medaus. Šį kartą įdėjau aviečių kremo medaus, bet galite naudoti ir klasikinį medų.
Žingsnis 2
Į puodelį taip pat įberkite kakavos miltelių, žiupsnelį malto imbiero, cukranendrių cukraus, šiek tiek cinamono.
Žingsnis 3
Paruoškite kavos. Kavą galite pasigaminti turbo aparatu arba, kaip ir aš, naudoti kavos aparatą, kuris sumals pupeles ir pagamins aromatingą gėrimą. Paruoštą ekspreso supilkite į puodelį su likusiais ingredientais ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paimkite kapučinatorių, supilkite į jį pieną ir suplakite.
Žingsnis 5
Į puodelį supilkite pieno putas ir išmaišykite. Kalėdinė kava su prieskoniais paruošta.
Kategorijos