Publikavimo data: 2024-04-03
Kapučino kava
Klasikinis kapučino ruošiamas su kapučinatoriumi, nes pagrindinis šio gėrimo akcentas - didelė pieno puta. Tačiau namuose gali nebūti kavos aparato. Tikri kavos mėgėjai nepasiduoda ir randa būdą, kaip pasigaminti kapučino kavos namuose. Pieno putą galima išgauti, jei jis bus pašildytas ir greitai suplaktas. Svarbu neskubėti patiekti gėrimo, kad atvėsusi puta nespėtų nukristi.
Žingsnis 1
Paruoškite kavos. Puodelį, kuriame ruošiatės virti gėrimą, pašildykite karštu vandeniu. Nusunkite vandenį, supilkite šviežiai sumaltą kavą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Pagal skonį įberkite cukraus.
Žingsnis 2
Paruoškite pieno putas. Įdėkite pieną į mikrobangų krosnelę 1 minutei ir pašildykite jo neužvirindami. Plakite mikseriu, kol susidarys putos. Supilkite kavą į puodelį, supilkite pieną ir šaukštu išplakite putas. Viršų pabarstykite cinamonu.
Kategorijos