Kapučino kava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kapučino kava

Klasikinis kapučino ruošiamas su kapučinatoriumi, nes pagrindinis šio gėrimo akcentas - didelė pieno puta. Tačiau namuose gali nebūti kavos aparato. Tikri kavos mėgėjai nepasiduoda ir randa būdą, kaip pasigaminti kapučino kavos namuose. Pieno putą galima išgauti, jei jis bus pašildytas ir greitai suplaktas. Svarbu neskubėti patiekti gėrimo, kad atvėsusi puta nespėtų nukristi.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kapučino kava Žingsnis 1
Paruoškite kavos. Puodelį, kuriame ruošiatės virti gėrimą, pašildykite karštu vandeniu. Nusunkite vandenį, supilkite šviežiai sumaltą kavą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Pagal skonį įberkite cukraus.

Žingsnis 2

Kapučino kava Žingsnis 2
Paruoškite pieno putas. Įdėkite pieną į mikrobangų krosnelę 1 minutei ir pašildykite jo neužvirindami. Plakite mikseriu, kol susidarys putos. Supilkite kavą į puodelį, supilkite pieną ir šaukštu išplakite putas. Viršų pabarstykite cinamonu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos