Publikavimo data: 2024-06-22
Karštas dešrainis su kopūstų salotomis ir bulvytėmis su svogūnais
Hot dogas su kopūstų salotomis ir bulvytėmis su svogūnais - tai užkandis, kuris ne tik suteiks sotumo jausmą, bet ir bus naudingas sveikatai. Patiekalo pagrindą sudaro "cole slaw", kuris gaminamas iš kopūstų, morkų ir žaliųjų svogūnų. Kopūstai gali būti baltieji, Savojos arba Pekino kopūstai. Salotos užpilamos česnakiniu aliejumi. Jį nesunku paruošti namuose: į alyvuogių aliejų sudėkite susmulkintas česnako skilteles ir palaikykite 5-15 minučių. Produkto nerekomenduojama laikyti ilgiau kaip 12 valandų, kitaip aliejus bus kartus.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų salotas. Sumaišykite kopūstus su morkomis ir žaliaisiais svogūnais, įpilkite česnakinio aliejaus ir sūrio padažo, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvytes su svogūnais. Įkaitinkite alyvuogių aliejų sunkiasieniame puode. Apvoliokite svogūnų žiedus miltuose ir kepkite, kol taps auksiniai. Dėkite ant popierinių rankšluosčių.
Žingsnis 3
Surinkite dešrelę. Apkepkite dešrelę ant grotelių. Į dešrainio bandelę įdėkite salotų, ant viršaus - apkeptos dešrelės. Apšlakstykite garstyčių padažu ir kečupu, ant viršaus užtepkite keptų bulvyčių.
Kategorijos