Publikavimo data: 2024-05-26
Karštas šuo su garstyčiomis
Jei norite greito ir skanaus užkandžio arba rengiate triukšmingą vakarėlį, dešrainiai yra puikus pasirinkimas! Patiekalas gaminamas kuo paprasčiau. Ne veltui jis toks mėgstamas žmonių visame pasaulyje. Bet kurio dešrainio pagrindas - bandelė ir dešrelė. Šiame recepte į dešrainį dedama šviežių salotų, sultingų pomidorų, majonezo, aštrių garstyčių ir saldaus barbekiu padažo, kuris suteikia dūmo natų. Štai taip, paprasta ir labai skanu!
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite mažais plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Apkepkite dešreles iš visų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Perpjaukite dešrainių bandeles išilgai, bet ne iki galo. Kiekvieną bandelę patepkite majonezu ir garstyčiomis pagal skonį.
Žingsnis 4
Ant viršaus išdėliokite salotų lapus, pomidorus ir dešreles.
Žingsnis 5
Užpilkite dešreles barbekiu padažu ir papuoškite sezamo sėklomis. Gero apetito!
Kategorijos