Publikavimo data: 2024-05-26
Karštas šuo su kečupu
Karštas dešrainis - puikus greitas patiekalas, puikiai tinkantis bet kokiai progai: užkandžiui, vakarėliui, iškylai ar filmo žiūrėjimui. Yra daugybė šio skanėsto receptų. Tačiau du ingredientai išlieka pastovūs: bandelė ir dešra. Siūlome jums, ko gero, vieną iš neįprastų dešrainių receptų: su naminiu kečupu, kurio pagrindą sudaro slyvos, raudonasis svogūnas ir pomidorų pasta. Hot dogas gaunasi labai skanus ir pikantiškas su lengvais saldžiais akcentais.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnako skilteles.
Žingsnis 2
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Slyvas supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 5
Į svogūnus sudėkite česnakus, slyvas ir pomidorų pastą. Viską sumaišykite ir dar kelias minutes pakepinkite.
Žingsnis 6
Įpilkite citrinos sulčių, paprikos, imbiero, druskos ir juodųjų pipirų. Dar kelias minutes troškinkite naminį kečupą. Svarbu, kad visi ingredientai ir skoniai derėtų tarpusavyje.
Žingsnis 7
Įkaitinkite antrą keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Kepkite dešreles 5-7 minutes, kol iškeps ir paruduos.
Žingsnis 8
Perpjaukite dešrainių bandeles išilgai, bet ne iki galo.
Žingsnis 9
Ant bandelių sudėkite dešreles ir gausiai apšlakstykite viską naminiu kečupu.
Žingsnis 10
Papuoškite dešrelę sezamo sėklomis ir patiekite ant salotų lapų. Paruošta. Mėgaukitės!
Kategorijos