Publikavimo data: 2024-05-26
Karštas šuo su keptais svogūnais ir marinuotais agurkais
Paruoškite paprastą klasikinį dešrainį namuose. Jį patogu pasiimti su savimi į gamtą, į kelionę, į darbą. Šilta bandelė, dešrelė, marinuotas agurkas, pagardinti garstyčiomis, kečupu ir majonezu - visi šie produktai sukuria nepakartojamą skonį.
Žingsnis 1
Svogūnų žiedus pamerkite į miltus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sukrėskite miltus ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Toje pačioje keptuvėje apkepkite dešreles.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite pailgais griežinėliais.Apkepkite bandeles iš visų pusių sausoje keptuvėje. Apkeptas bandeles perpjaukite iš vienos pusės, bet ne iki galo.Aptepkite bandelių vidų garstyčiomis ir kečupu. Į bandelių vidų sudėkite marinuotus agurkus. Ant jų sudėkite dešreles. Ant dešrelių sudėkite keptus svogūnus.
Kategorijos