Publikavimo data: 2024-06-11
Karštas šuo su lengvai sūdyta lašiša
Esame įpratę, kad dešrainis - tai bandelė su karšta dešrele, gausiai aplieta riebiu padažu. Tačiau visada galima pakeisti receptą ir įprastą sumuštinį paversti kulinarijos meno kūriniu. Paruoškite dešrainį su lengvai sūdyta lašiša, avokadu ir daržovėmis: visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir sukuria gardų skonį. Išbandykite!
Žingsnis 1
Pusę avokado supjaustykite plonais griežinėliais, o pomidorą ir agurką - apskritimais.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite mažais griežinėliais - juostelėmis.
Žingsnis 3
Perpjaukite dešrainių bandeles išilgai, bet ne iki galo. Atidarykite jas ir iš abiejų pusių dėkite salotų, agurkų ir pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 4
Sudėkite avokado griežinėlius ir ant viršaus išdėliokite lašišą.
Žingsnis 5
Kiekvieną dešrelę papuoškite grietine ir krapų šakelėmis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Galite patiekti į stalą, gero apetito!
Kategorijos