Karštas šuo su plėšyta kiauliena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Karštas šuo su plėšyta kiauliena.

Plėšyta kiauliena yra amerikiečių virtuvei būdingas patiekalas, naudojamas mėsainiams, dešrainiams, suktinukams arba kaip atskiras karštas patiekalas su įvairiais garnyrais. Pasinaudokite mūsų receptu ir paruoškite hot-dogą su plėšyta kiauliena, kuris yra tiek pat skanus, kiek ir aštrus bei nesveikas! Pasimėgaukite sodriu mėsos skoniu!
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą, cukranendrių cukrų ir druską (truputį, vėliau įdėsime sojų padažo, jis yra sūrus).

Žingsnis 2

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 2
Supilkite sojų padažą, įdėkite 3-4 česnako skilteles ir įpilkite pusę puodelio vandens.

Žingsnis 3

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulieną į kelis didelius gabalus, sudėkite į storadugnį puodą arba keptuvę. Užpilkite marinatu, kad jis apsemtų mėsą.

Žingsnis 4

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę folija, o tada dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 3 valandas.

Žingsnis 5

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 5
Ar mėsa jau paruošta, galite patikrinti šakute: jei kiauliena subyra į pluoštus, kai tik ją praduriame, vadinasi, ji jau paruošta. Jei ne, ją reikia dar šiek tiek pakepinti.

Žingsnis 6

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 6
Išimkite mėsą į lėkštę ir šakutėmis atskirkite ją plonais pluoštais (kuo plonesni jie bus, tuo skanesni). Mėsa pripildykite dešrainių bandeles.

Žingsnis 7

Karštas šuo su plėšyta kiauliena. Žingsnis 7
Mėsą užpilkite barbekiu padažu ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais (plunksnas galite iškirpti žirklėmis tiesiai virš dešros). Valgykite, kol jie karšti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos