Publikavimo data: 2024-06-11
Karštas šuo su plėšyta kiauliena.
Plėšyta kiauliena yra amerikiečių virtuvei būdingas patiekalas, naudojamas mėsainiams, dešrainiams, suktinukams arba kaip atskiras karštas patiekalas su įvairiais garnyrais. Pasinaudokite mūsų receptu ir paruoškite hot-dogą su plėšyta kiauliena, kuris yra tiek pat skanus, kiek ir aštrus bei nesveikas! Pasimėgaukite sodriu mėsos skoniu!
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą, cukranendrių cukrų ir druską (truputį, vėliau įdėsime sojų padažo, jis yra sūrus).
Žingsnis 2
Supilkite sojų padažą, įdėkite 3-4 česnako skilteles ir įpilkite pusę puodelio vandens.
Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulieną į kelis didelius gabalus, sudėkite į storadugnį puodą arba keptuvę. Užpilkite marinatu, kad jis apsemtų mėsą.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę folija, o tada dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 3 valandas.
Žingsnis 5
Ar mėsa jau paruošta, galite patikrinti šakute: jei kiauliena subyra į pluoštus, kai tik ją praduriame, vadinasi, ji jau paruošta. Jei ne, ją reikia dar šiek tiek pakepinti.
Žingsnis 6
Išimkite mėsą į lėkštę ir šakutėmis atskirkite ją plonais pluoštais (kuo plonesni jie bus, tuo skanesni). Mėsa pripildykite dešrainių bandeles.
Žingsnis 7
Mėsą užpilkite barbekiu padažu ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais (plunksnas galite iškirpti žirklėmis tiesiai virš dešros). Valgykite, kol jie karšti!
Kategorijos