Publikavimo data: 2024-06-11
Karštas šuo su traškiomis krevetėmis
Karštas šuo su traškiomis krevetėmis - puikus skirtingų skonių derinys. Jie susijungia į ansamblį ir suteikia gastronominį malonumą kiekvienam, kuris paragaus šio patiekalo. Jo paruošimas neužims daug laiko, bet jie baigsis dar greičiau - toks skanus!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite Pekino kopūstus, susmulkinkite pomidorus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Perkelkite daržoves į dubenį, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje šakute iki vientisos masės įmuškite kiaušinį, tada palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną krevetę panardinkite į tešlą ir apvoliokite panko džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo turi būti daug, kaip keptuvėje) ir kepkite krevetes po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Iškeptas krevetes sudėkite ant servetėlių arba popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 7
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir bruknių padažą.
Žingsnis 8
Šiek tiek pašildykite dešrelių bandeles, jas išskobkite ir sudėkite daržovių salotas. Ant viršaus užpilkite padažą.
Žingsnis 9
Ant kiekvieno dešrainio uždėkite krevečių, papuoškite padažu ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos