Karštas šuo su traškiomis krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis - puikus skirtingų skonių derinys. Jie susijungia į ansamblį ir suteikia gastronominį malonumą kiekvienam, kuris paragaus šio patiekalo. Jo paruošimas neužims daug laiko, bet jie baigsis dar greičiau - toks skanus!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite Pekino kopūstus, susmulkinkite pomidorus ir svogūnus.

Žingsnis 2

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 2
Perkelkite daržoves į dubenį, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 3
Giliame dubenyje šakute iki vientisos masės įmuškite kiaušinį, tada palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 4
Kiekvieną krevetę panardinkite į tešlą ir apvoliokite panko džiūvėsėliuose.

Žingsnis 5

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 5
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo turi būti daug, kaip keptuvėje) ir kepkite krevetes po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 6

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 6
Iškeptas krevetes sudėkite ant servetėlių arba popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 7

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 7
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir bruknių padažą.

Žingsnis 8

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 8
Šiek tiek pašildykite dešrelių bandeles, jas išskobkite ir sudėkite daržovių salotas. Ant viršaus užpilkite padažą.

Žingsnis 9

Karštas šuo su traškiomis krevetėmis Žingsnis 9
Ant kiekvieno dešrainio uždėkite krevečių, papuoškite padažu ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos