Publikavimo data: 2024-05-26
Karšti šunys su malta mėsa
Neįprasta garsaus amerikietiško patiekalo - dešrainių su malta mėsa ir mocarela - variacija. Jiems paruošti galite naudoti bet kokią maltą mėsą pagal savo skonį: jautieną, naminę arba vištieną. Malta mėsa kepama keptuvėje su svogūnais ir prieskoniais. Pagrindinis patiekalo akcentas - mocarela, kuri suteikia švelnaus kreminio skonio. Jei nerandate mocarelos, ją galite pakeisti bet kokiu kitu sūriu. Karštos dešrelės būna sultingos ir sultingos. Šis dešrainių variantas dar skanesnis už klasikinį dešrainį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus 5 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite dar apie 10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite kečupo, paprikos, kario, druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Perpjaukite dešrainių bandeles išilgai per pusę, bet neperpjaukite iki galo. Ant kiekvienos bandelės dėkite mocarelos rutuliukų.
Žingsnis 6
Ant sūrio sudėkite maltą mėsą. Pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Uždarykite bandeles.
Žingsnis 7
Patiekite dešreles ant šviežių salotų lapų pagal pageidavimą. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos