Publikavimo data: 2024-03-30
Kava su konjaku ir cinamonu
Kad konjakas netaptų kartus, svarbu laikytis proporcijų: 40 g konjako vienam puodeliui kavos. Skanus kavos gėrimas namuose bus gautas, jei naudosite aukštos kokybės konjaką. Neeksperimentuokite su naminiu alkoholiu arba nežinomų gamintojų gėrimais.
Žingsnis 1
Išvirkite kavą. Šviežiai sumaltą kavą supilkite į puodą, įberkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus, šiek tiek druskos ir cinamono. Supilkite vandenį ir pastatykite ant silpnos ugnies. Kai pradės kilti putos, puodą atidėkite į šalį ir leiskite putoms nusistovėti. Procedūrą pakartokite 3 kartus. Į keraminį arba metalinį indą supilkite likusį cukrų ir supilkite brendį. Laikydamiesi priešgaisrinės saugos taisyklių, padegkite mišinį. Paruoškite puodelį, kuriame patiekite kavą. Į jį supilkite konjaką ir puodelyje išvirtą kavą.
Kategorijos