Publikavimo data: 2024-04-03
Kava su zefyru ir šokoladu.
Amerikiečiai per iškylą mėgsta kepti ne bulves, kaip Rusijoje, o mažus zefyrus. Iš pradžių šis desertas buvo naudojamas tais pačiais tikslais kaip, pavyzdžiui, marmeladas. Tačiau XX a. 9-ajame dešimtmetyje kažkas pabandė jį dėti į kavą. Ši tradicija prigijo. Šiandien marmelado galima dėti ne tik į espreso, bet ir į americano, latte ir net kapučino kavą.
Žingsnis 1
Paruoškite gėrimą. Puodelyje sumaišykite tirpią kavą ir cukrų. Į mišinį įpilkite 1 valgomąjį šaukštą vandens. Gerai išmaišykite ir plakite, kol susidarys rausvos spalvos putos. Supilkite likusį verdantį vandenį. Ant gėrimo viršaus užberkite zefyro gabalėlių.
Kategorijos