Kava su zefyru ir šokoladu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kava su zefyru ir šokoladu.

Amerikiečiai per iškylą mėgsta kepti ne bulves, kaip Rusijoje, o mažus zefyrus. Iš pradžių šis desertas buvo naudojamas tais pačiais tikslais kaip, pavyzdžiui, marmeladas. Tačiau XX a. 9-ajame dešimtmetyje kažkas pabandė jį dėti į kavą. Ši tradicija prigijo. Šiandien marmelado galima dėti ne tik į espreso, bet ir į americano, latte ir net kapučino kavą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
50 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kava su zefyru ir šokoladu. Žingsnis 1
Paruoškite gėrimą. Puodelyje sumaišykite tirpią kavą ir cukrų. Į mišinį įpilkite 1 valgomąjį šaukštą vandens. Gerai išmaišykite ir plakite, kol susidarys rausvos spalvos putos. Supilkite likusį verdantį vandenį. Ant gėrimo viršaus užberkite zefyro gabalėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos