Kefyro marinatas vištienai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kefyro marinatas vištienai

Vištiena ant kefyro būna minkšta ir švelni. Toks marinatas ypač tinka sausai krūtinėlei. Be to, jis labai sveikas ir mažai kaloringas. Norėdami kruopščiai ir greitai pamarinuoti mėsą, kepimui rinkitės stiprų kefyrą - trijų dienų brandos. Į vištienos marinato ant kefyro receptą papildomam skoniui suteikti taip pat įeina česnakas, druska, aliejus ir pipirai.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro marinatas vištienai Žingsnis 1
Pasigaminkite marinatą su kefyru. Sumaišykite rūgpienį su augaliniu aliejumi, citrinos sultimis, paprika, druska, pipirais ir česnaku.

Žingsnis 2

Kefyro marinatas vištienai Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Mėsą sudėkite į gilų dubenį arba indą. Užpilkite kefyro marinatu. Sandariai uždenkite dangčiu arba maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Per tą laiką mėsą apverskite 3-4 kartus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, vištienos marinatai, marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai marinuoti agurkai

Kategorijos