Publikavimo data: 2024-06-08
Kefyro marinatas vištienai
Vištiena ant kefyro būna minkšta ir švelni. Toks marinatas ypač tinka sausai krūtinėlei. Be to, jis labai sveikas ir mažai kaloringas. Norėdami kruopščiai ir greitai pamarinuoti mėsą, kepimui rinkitės stiprų kefyrą - trijų dienų brandos. Į vištienos marinato ant kefyro receptą papildomam skoniui suteikti taip pat įeina česnakas, druska, aliejus ir pipirai.
Žingsnis 1
Pasigaminkite marinatą su kefyru. Sumaišykite rūgpienį su augaliniu aliejumi, citrinos sultimis, paprika, druska, pipirais ir česnaku.
Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Mėsą sudėkite į gilų dubenį arba indą. Užpilkite kefyro marinatu. Sandariai uždenkite dangčiu arba maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Per tą laiką mėsą apverskite 3-4 kartus.
Kategorijos