Keptas mėsos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Keptas mėsos kepsnys

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite į vieną nelabai ilgą sluoksnį, lengvai apskrudinkite. Mėsą pabarstykite prieskoniais, paprikomis, druska, pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.

Žingsnis 2

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 2
Išvirkite grybus ir atvėsusius supjaustykite griežinėliais, taip pat smulkiai sukapokite česnaką.

Žingsnis 3

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 3
Mėsą aptepkite grietinėlės sūriu, paskleiskite grybus, tada suvyniokite mėsą, suriškite virvele ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 4

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 4
Į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę įdėkite vyniotinį ir kepkite 75-80 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos