Keptas mėsos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Keptas mėsos kepsnys

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite į vieną nelabai ilgą sluoksnį, lengvai apskrudinkite. Mėsą pabarstykite prieskoniais, paprikomis, druska, pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.

Žingsnis 2

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 2
Išvirkite grybus ir atvėsusius supjaustykite griežinėliais, taip pat smulkiai sukapokite česnaką.

Žingsnis 3

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 3
Mėsą aptepkite grietinėlės sūriu, paskleiskite grybus, tada suvyniokite mėsą, suriškite virvele ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 4

Keptas mėsos kepsnys Žingsnis 4
Į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę įdėkite vyniotinį ir kepkite 75-80 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, mėsos kepsneliai su kiaušiniu

Kategorijos