Publikavimo data: 2025-08-17
Kepti dešrelių paplotėliai.
Šis receptas nepriklauso mažai kaloringų patiekalų grupei, tačiau jis labai skanus.
Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną, cukrų, mieles ir šaukštą miltų, palikite šiltoje vietoje, kol susidarys "kepurė".
Žingsnis 2
Įmaišykite likusius miltus, kiaušinį, druską ir ištirpintą sviestą.
Žingsnis 3
Užminkykite pakankamai tirštą tešlą, kad ji neliptų prie rankų.
Žingsnis 4
Pastatykite į šiltą vietą, uždenkite dangčiu arba rankšluosčiu. Pakilusią tešlą išminkykite rankomis. Tai atlikite 2 kartus.
Žingsnis 5
Tešlą dalimis atplėškite šaukštu arba iš akies pateptomis rankomis. Išminkykite į plokščią tešlą, įdėkite dešros ir suspauskite. Palikite pakilti 10 minučių.
Žingsnis 6
Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iš visų pusių.
Žingsnis 7
Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Kategorijos