Kepti dešrelių paplotėliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti dešrelių paplotėliai.

Šis receptas nepriklauso mažai kaloringų patiekalų grupei, tačiau jis labai skanus.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną, cukrų, mieles ir šaukštą miltų, palikite šiltoje vietoje, kol susidarys "kepurė".

Žingsnis 2

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 2
Įmaišykite likusius miltus, kiaušinį, druską ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 3

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 3
Užminkykite pakankamai tirštą tešlą, kad ji neliptų prie rankų.

Žingsnis 4

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 4
Pastatykite į šiltą vietą, uždenkite dangčiu arba rankšluosčiu. Pakilusią tešlą išminkykite rankomis. Tai atlikite 2 kartus.

Žingsnis 5

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 5
Tešlą dalimis atplėškite šaukštu arba iš akies pateptomis rankomis. Išminkykite į plokščią tešlą, įdėkite dešros ir suspauskite. Palikite pakilti 10 minučių.

Žingsnis 6

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 6
Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iš visų pusių.

Žingsnis 7

Kepti dešrelių paplotėliai. Žingsnis 7
Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos