Keptos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Keptos dešrelės

Dešrelės yra populiarus dešrų gaminys, kurį galima ne tik virti ar kepti, bet ir kepti. Sojų padaže keptos dešrelės tinka su įvairiais garnyrais: ryžiais, makaronais, bulvėmis. Šį patiekalą taip pat galite patiekti su šviežiomis daržovėmis ir mėgstamu padažu, pavyzdžiui, pomidorų ar sūrio padažu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos dešrelės Žingsnis 1
Išilgai dešrelių atsargiai padarykite pjūvius.

Žingsnis 2

Keptos dešrelės Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite sojų padažą, medų ir augalinį aliejų iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Keptos dešrelės Žingsnis 3
Sudėkite dešreles ant kepimo skardos ir užpilkite jas padažu. Kepkite dešreles įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos