Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaušinių ir dešros pyragas
Labai draugiškas biudžetui ir skanus.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite 1,5 puodelio miltų ir mieles. Tada palaipsniui supilkite šiltą pieną, suberkite cukrų, druską ir saulėgrąžų aliejų. Visus ingredientus išmaišykite.
Žingsnis 2
Tada palaipsniui įberkite dar vieną puodelį miltų. Įdėkite tešlą į celofaninį maišelį ir padėkite į šaldytuvą. Kepti galite per 2 valandas. Tačiau jei tešla šaldytuve gulės ilgiau, jai nieko nenutiks. Šią tešlą galite užminkyti per naktį ir kitą dieną iškepti ką nors skanaus.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą pusiau, iškočiokite, sudėkite įdarą, uždenkite antru tešlos sluoksniu. Viduryje padarykite skylutę (kad įdaras tolygiai pasiskirstytų ir neišbyrėtų iš kraštų). Aptepkite kiaušinio tryniu arba sviestu (aš naudojau sviestą). Dėkite į 180 laipsnių orkaitę 30 minučių (priklausomai nuo jūsų orkaitės).
Kategorijos