Klasikinis dešrainis su medžiotojo dešra ir marinuotu agurku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Klasikinis dešrainis su medžiotojo dešra ir marinuotu agurku

Gamindami dešrainį su aštuonkojais nustebinsite save ir savo artimuosius. Gausi bandelė ir švelnios jūros gėrybės - puikus derinys, kuris laikomas neklasikiniu, bet kartu ir gana originaliu. Hot dogas su aštuonkojais - tai patiekalas, kuriuo galite vaišinti svečius arba naudoti kaip užkandį namuose.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis dešrainis su medžiotojo dešra ir marinuotu agurku Žingsnis 1
Paruoškite grilio keptuvę. Apkepkite dešreles iš abiejų pusių. Padarykite bandelėse išilgai įpjovas.

Žingsnis 2

Klasikinis dešrainis su medžiotojo dešra ir marinuotu agurku Žingsnis 2
Agurkus perpjaukite pusiau. Aptepkite bandeles garstyčiomis. Į jas sudėkite karštas dešreles. Ant dešrelių sudėkite agurkus ir svogūnus. Ant viršaus užpilkite kečupo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos