Publikavimo data: 2024-09-16
Kremas imbierinis pienas imbieriniai meduoliai
Imbieriniai meduoliai su kremu - skanus skanėstas, kuris jau daugelį šimtų metų yra Kalėdų simbolis Europoje. Paprastai meduoliai kepami įvairių figūrų pavidalo. Dėl to kreminius meduolius mėgsta ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Receptai šiek tiek skiriasi vienas nuo kito. Yra ir liesų meduolių variantų, kuriuose nenaudojami kiaušiniai ir pienas. Tačiau, be abejonės, skaniausi ir sultingiausi pasirodys meduoliai pagal klasikinius receptus. Pavyzdžiui, kreminiai imbieriniai pieniniai meduoliai - tai greitų kalėdinių meduolių ant pieno receptas.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite 100 g cukraus, imbierą ir įpilkite 100 g vandens, pastatykite puodą ant ugnies ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Maišydami virkite, kol cukrus sutirštės. Tačiau neužvirkite.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite 100 g miltų ir cukraus pudingą. Įmuškite kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Atskirame giliame dubenyje sumaišykite likusius miltus ir cukrų. Įberkite žiupsnelį druskos, kepimo miltelių ir sviesto. Supilkite pieną. Supilkite cukraus, miltų ir kiaušinių mišinį.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite formas. Dėkite figūrėles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 6
Išimkite meduolių padėklą ir padėkite ant lygaus paviršiaus. Atvėsinkite.
Žingsnis 7
Atvėsusius meduolius apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos